Meniu
Cosul Meu

Transport si plata

Livrare si transport

Transport GRATUIT* pentru comenzile a caror valoare depaste 200 de RON.

Valoarea transportului este de 20 RON pentru comenzi mai mici de 200 de RON.

***Pentru zonele care NU se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat cu care lucram se percep km suplimentari. Valoarea pentru fiecare km este de 1.5RON.

Pentru comenzi la produse personalizate, care se efectueaza la comanda, se va percepe un avans de 50% din valoarea produsului, restul de plata se face ramburs la primirea coletului. Daca veti renunta la comanda, avansul se va pierde.  Contul pentru avans este: RO29BTRL04301202881539XX, deschis la Banca Transilvania.

Orice comanda pentru fabricarea unui produs care nu este pe stoc intra in categoria "produse fabricate special" si va fi livrata intre  5-10 zile lucratoare(luni-vineri) din momentul emiterii comenzii. In conditiile in care comanda a fost primita dupa ora 13:00, se mai adauga o zi la termenul de livrare.

In categoria “fabricate special” pot intra si produsele din categoriile ROCHII,JACHETE SI PALTOANE SI SALOPETE la care livrarea se face in 24-48 ore, la care puteti personaliza lungimea produsului si lungimea manecii.

Pentru orice comanda valoarea transportului este de 20 RON. Daca retrunati produsul/produsele plata transpotului tur-retur va fi suportata de catre client si va fi scazuta din valoarea ce trebuie restituita.

**Pentru comenzile din afara tarii, plata se face integral in avans, iar transportul se achita la livrare de catre client.

 

Pentru zonele din Romania care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, taxa pentru transport este mentionata mai sus.

Durata de livrare este in medie de 5-10 de zile pentru produse personalizate si 24-48 ore pentru cele aflate pe stoc  

Ne rezervam dreptul  de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu isi indeplinesc  obligatiunile pecuniare sau de alta natura fata de CHANTTAL.

Modificarile asupra comenzii se vor sesiza intr-un e-mail la adresa store@chanttal.ro, termenul de livrare va fi de 15 zile lucratoare de la momentul ultimei interventii asupra comenzii initiale.

Ne asumam dreptul de a anula orice comanda asupra carora se vor solicita mai mult de 2 modificari din momentul plasarii.

Retururi

In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail store@chanttal.ro si la numarul de telefon: +(4) 0728961575, in termen de 14 zile de la data primirii produsului. Odata primita si verificata solicitarea dumneavoastra, veti primi un e-mail de confirmare, in termen de 3 zile.

Comenzile returnate vor fi trimise la adresa Str. Vasile Lucaciu, Nr. 82-84, Sector 3, Bucuresti, firma Chanttal Design SRL.

Nu se accepta retururi la magazinele CHANTTAL si la magazinele partenere CHANTTAL.

Din motive operationale, CHANTTAL isi rezerva dreptul de a schimba produse sau masuri. 

 

Politica de returnare

1.     1.       Produsele pot fi returnate in 14 zile de la transmiterea de catre client a solicitarii de returnare. Ele trebuie sa aiba eticheta CHANTTAL, sa se afle in ambalajul original si  sa fie insotite de toate documentele cu care au fost livrate, exceptie fac cele care se incadreaza in OUG 34/2014.

2.     2.       Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate: sa nu fie deteriorate, purtate, modificate, spalate. 

3.     3.       Pentru a returna un produs, trebuie sa ne anuntati printr-un e-mail la adresa store@chanttal.ro si la numarul de telefon: +(4) 0728961575, in maxim 7 zile de la primirea produsului.

4.     4.       Returnarea produselor se va face prin intermediul aceluiasi curier (cu care a fost expediata initial comanda), taxele  tur-retur fiind suportate de catre clientul ce doreste sa efectueze returul.  (suma ce va fi scazuta din valoarea ce trebuie restituita)

5.     Nu se accepta retur pentru extern si pentru prosusele efectuate pe comanda. In cazul in care clientul renunta la comanda inainte ca aceasta sa fie livrata se va pierde avansul.

6.     Te rugam sa ai in vedere ca produsele ajustate astfel incat sa corespunda cat mai bine caracteristicilor tale personale – (confectionate dupa dimensiunile dvs) nu pot fi returnate / schimbate. Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."

 

In cazul deteriorarii produselor in timpul transportului din cauza ambalarii necorespunzatoare de catre client, contravaloarea produselor si a transportului  va fi suportata INTEGRAL de catre client.

1.     5.       Restituirea banilor se va efectua prin transfer bancar, costurile transferului fiind suportate in totalitate de catre client in maxim 14 zile de la data primirii returului.

 

Pentru a va putea returna contravaloarea produselor, va rugam sa luati legatura cu Departamentul Relatii Clienti INAINTE de a returna orice produs, pentru a ne furniza urmatoarele informatii:

-          Numele si prenumele dvs.

-          CNP-ul

-          Contul dvs. Bancar – IBAN (Atentie! – titularul contului trebuie sa fie persoana pentru care s-a emis factura)

1.     6.       In cazul in care conditiile de retur sunt indeplinite, CHANTTAL va returna banii in termen de 14 zile calendaristice, din momentul in care coletul a ajuns la CHANTTAL.